november 8, 2016

Gave til ham – Den ultimative guide med 100 gaveideer til manden der har alt!

Det kan være svært at finde den rette gave til ham der har alt. Vi har derfor sat os for at lave den ultimative gaveguide til manden der har alt. Gaveideerne er megetvariede så der findes gaver for enhver smag og pengepung. Hvad enten du er på udkig efter en gave til din kæreste, mand, ven eller noget helt tredie er vi sikre på at du kan finde noget du kan bruge.

God fornøjelse

Flyv i luftballon (2395 kr.)

Den ultimative gave til manden der har alt. En flyvetur i varmluftballon er en fantastisk oplevelse og helt anderledes i forhold til fly eller helikopter. I 500 meters højde glider du lydløst gennem landskabet og vi garanterer at du vil nyde hvert minut af den en time lange tur.

Flyveturen starter typisk 2 – 4 timer før solnedgang. Her vil en erfaren ballonskipper tage dig med i hele processen og du får også lejlighed til at hjælpe med forberedelsen til turen og kan prøve at fylde varmluft på ballonen.

Når forberedelserne er på plads stiger du lydløst til vejrs i behageligt tempo. Her kan du i ro og mag nyde den storslåede udsigt og friske luft. Der er snacks under flyveturen og champagne efter landing.

Det er muligt at booke en flyvetur flere steder i landet.

Ballonflyvning – Læs mere her

Gave til ham - luftballon

Spring i faldskærm (1995 kr.)

Dette er den perfekte gave til manden der har alt. Modtageren af denne gave vil opleve et fantastisk adrenalinkick og suse mod jorden med 300 kilometer i timen. Det er en fantastisk oplevelse at springe i faldskærm og den kan ikke sidestilles med noget andet. Fornemmelsen er ganske enkelt ubeskrivelig.

Skal gaves gives til en person der ikke har prøvet at springe i faldskærm, anbefales det at vælge et solospring hvor man samtidig får et kursus i faldskærmsudspring. Efter kurset vil du blive fløjet 1000 meter op og du vil få mulighed for at springe med en fastmonteret line, som automatisk udløser skærmen. Sikkerheden er dermed helt i top ved førstegangsspring. Det er muligt at bestille et faldskærmsudspring fra de fleste danske lufthavne.  Læs mere her

 

Faldskærmsudspring

Ølsmagning for to (299 kr.)

Øl er ikke bare øl. Der findes mindst lige så mange forskellige typer øl, som vin. Lær at nyde en øl med alle sanser duft til malten og humlen. Hør om øllets lange rejse fra forskellige ingredienser til den færdig bryg. Smag på specialøl, sæsonøl og øl for entusiaster. Efter ølsmagningen garanterer vi at du har fået udvidet din horisont og er blevet klogere på hvad det egentlig er du drikker. Gaven kan indløses mange forskellige steder i landet Læs mere her

Ølsmagning

Amok i pølsevognen (299 kr.)

Modtageren af denne gave får sammen med sin bedste hotdog-ven lov til at gå amok i en pølsevogn i en hel time. Hvad enten man er til en “Karl Stegger i lædervest”, “skinkesøm i spændetrøje” eller en “død indianer med fuld krigsmaling”, kan man fornøje sig med pølsevognens gastronomiske fristelser i en hel time.

Kan indløses overalt i landet. Læs mere her

Amok i pølsevogn

 

Oplev en Ferrari  458 fra førersædet (849 kr.)

Her får modtageren af gaven lov til at ræse i sted i en Ferrari 458 med mere end 3oo km/t !. Ferrari er mærket som samler komfort, luksus og fart i et. Bilen koster omkring 4,8 millioner kr. og er dermed ikke en man møder hver dag. Det helt særlige dræn man hører fra V8 motorens mange hestekræfter, når man accelerer fra 0 – 100 km/t  kan ikke beskrives.  Læs mere her

Prøv en Ferrari

Dyk med rigtige hajer på den blå planet i København(1995 kr.)

Man skulle ikke tro at dette var muligt, men oceanariet på Den Blå Planet har nu åbnet op for denne mulighed. Sammen med to erfarne dykkere dykker modtageren af denne gave ned i det 8 meter dybe oceanarium. Her kan man opleve hundrevis af smukke fisk i de 4.1 millioner liter vand som er 23. grader varmt.

Sikkerheden er i højsædet og deltageren er under hele dykket ledsaget af to erfarne instruktører.

Læs mere her

haj dyk

Dyk i Kattegatcentrets Oceanarie i Grenå(795 kr.)

Hvad enten du er erfaren dykker eller nybegynder har du muligheden for at give denne fantastiske gave til ham du holder af. Du får mulighed for at opleve bla. havål, kæmpe fladfisk, torsk og havørred på tæt hold. Dykket foretages sammen med en erfaren dykkerinstruktør som guider dig gennem hele processen. Der er således ingen krav om dykkercertificat.

Denne gave inkluderer desuden entre til kattegatcentret, hvor du kan opleve mere end 250 forskellige fiskearter fordelt i store og små akvarier. Den største attraktion er nok hajtunnelen hvor du kan opleve det fantastiske hajbassin nedefra.

Læs mere her

Gave til ham: Dyk i kattegatcentret

Flyvetur i helikopter (699 kr.)

Det er en helt speciel  fornemmelse at flyve i en helikopter. Den fantastiske panoramaudsigt og lyd fra propellen giver ro i sjælen. Du bliver fløjet op af helikopteren hvorefter du kan nyde udsigten over Danmark i 10 – 12 minutter. Du bliver formentlig overrasket over hvor manøvredygtig en helikopter egentlig er og vil opleve at stige direkte til vejrs i modsætning til en almindelig flyvemaskine, som af gode grunde har fart på.

Helikopterflyveturen foregår fra Roskilde, Odense eller Aarhus lufthavn.

Læs mere her

Flyv i helikopter

 

Lær at brygge øl (1495 kr.)

Send manden på kursus i ølbrygning. På dette kursus lærer man at brygge sit eget øl baseret på malt. Denne metode kaldes populært “All grain” brygning. Du vælger man sin egen opskrift alt efter hvilken type øl man er til.

Den første del af kurset foregår i maltbazarens mødelokale. Her gennemgåes teorien bag ølbrygningen. Herefter fortsættes kurset med selve brygningen af øllet som du selvfølgelig får med hjem. Resultatet af kurset er 20 liter øl som man får med hjem i en gæringsspand med tappehane.

Læs mere her

 Kursus i ølbrygning

Flyv en flyvemaskine – Pilot for en dag (1695 kr.)

Kender du en der altid har drømt om at blive pilot? Med denne gave kan drømmen gå i opfyldelse! Inden afgang gennemgåes den grundlæggende teori bag flyvning og forklaring af de forskellige instrumenter i cockpittet af erfaren flyveinstruktør.

Herefter får man selv lov til at “taxie” flyet ud til startbanen og  modtage starttilladelsen fra kontroltårnet.  Når der er givet tilladelse til start slipper man bremsen, giver gas og til sidst trækkes i rettet for at få maskinen i luften.

Man har dermed selv 100% kontrol over styringen af flyet – Naturligvis med en erfaren instruktør ved sin side

Læs mere her

Pilot for en dag

Giv et par fede sko i gave

Et nye par sko i gave kan de fleste mænd bruge. Smag og behag er naturligvis forskellig og afhænger af mandens stil og alder, men du går aldrig helt galt i byen med et par pæne sko.

Læs mere her

herresko-den-perfekte-gave-til-ham

Kør Djævleræs (895 kr.)

Til djævleræs får modtageren af denne gave mulighed for at slippe sin indre fartdjævel løs. Man får afprøvet sine kørefærdigheder og deltager samtidigt i et sjovt kapløp hvor man både prøver at køre bilen samt være co-driver.

Der er to personer i hver bil, som skiftes til at være fører og Co-driver.

Oplevelsen kan finde sted på Løvelbanen i Viborg eller Nisseringen i Næstved.

 • 12 omgange på Nisseringen eller Løvelbanen
 • 6 omgange som kører (enten 2 x 3 eller 1 x 6 omgange)
 • 6 omgange som Co-driver (enten 2 x 3 eller 1 x 6 omgange)
 • Bil bliver stillet til rådighed
 • Lån af hjelm, hjelmhue og nakkekrav

Der er naturligvis adgang for familie og venner der måtte ønske at overvære begivenheden.

Læs mere her

djaevleraes-i-naestved

Gavekort til Sportsmaster

Et gavekort til Sportsmaster er den perfekte gave til den sportsinteresserede mand. Her finder man alt inden for sportsudstyr og tøj til alverdens idrætsgrene som fodbold, badminton, håndbold, Squash, Løb, Fitness og stort set alle andre sportsgrene man kan komme i tanke om. Gavekortet er dermed den perfekte gave til de fleste mænd der bevæger sig udenfor en gang imellem.

Læs mere her

Gavekort til Sportsmaster

Sneakers: Nike Air huarache (Fra 700 kr.)

Disse sneaks er på kun ganske få gået hen og blevet en legende! Dette skyldes bland andet at komforten i modsætningen til mange sneakers er helt i top. Skoen har en indvendig neopren sok, som omfavner foden og føles fantastisk. Derudover har den en hvid midsole som er med til at give affjedring og lethed som de færreste sneaks kan komme i nærheden af.

Læs mere her

 

Tandem-Faldskærmsudspring (1595 kr)

Et tandem faldskærmsudspring er en forrygende oplevelse som kun kan anbefales. Man springer sammen med en instruktør. Dermed slipper modtageren af gaven for at skulle bruge tid på den teoretiske og praktiske forberedelse. Det eneste man skal gøre for at gennemføre springet er at følge nogle helt enkle instruktioner og derudover blot nyde turen. Faldskærmspringet kan gennemføres på mange steder fordelt over hele landet.

Sådan forløber faldskærmsspringet:

 • 15 min. instruktion
 • 20 min. i flyvemaskinen før springet
 • 30-50 sekunder i frit fald.
 • 5-6 min. i faldskærmen hvorfra den fantastiske udsigt kan nydes.
 • Diplom
 • Alt udstyr nødvendigt for at gennemføre oplevelsen er inkluderet

Tandemspring

Læs mere her

Bøf og bajere med Tim Vladimir  – Et madkursus hvor alle kan være med(1045 kr.)

Dette madkursus foregår i Tim Vladimirs populære køkken. De passionerede undervisere lærer dig at lave mad i hyggelige omgivelser. Der er fokus på kød og oplevelsen er derfor perfekt til de fleste mænd. Kvinder er dog også velkomne 🙂 Der er fokus på store bøffer, sovs og gode øl og man går op i smag fremfor kolesterol og kostpyramider.

På kurset lærer man at stege en saftig bøf skåret af lækkert krogmodnet oksekød, lave hjemmelavet sauce bearnaise fra bunden og desuden laves også sprøde chips som tilbehør. Moderne køkkenteknikker indgår ligeledes og der er naturligvis også indlagt passende spisepauser til at nyde den veltilberedte mad sammmen med en god øl eller lækker vin. Der er således lagt op til fornuftig herremiddag.

 

Læs mere her

Guidet tur med en hjemløs i Aarhus (95 kr.)

Se Aarhus med andre øjne. Der findes flere sider af verdens mindste storby. De fleste ser kun den den pæne overflade. På denne byvandring får man en unik mulighed for at opleve Aarhus bag den polerede facade. Hjemløse og misbrugere fungerer som guider på denne 2 timer lange tur, hvor man bliver vist rundt i Aarhus set fra deres vinkel. Samtidig er du også med til at støtte socialt udsatte.

 

Læs mere her

x

Læs mere her

x

Læs mere her

x

Læs mere her

x

Læs mere her

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x