november 19, 2016

Gave til hende – Den ultimative guide med 50 gaveideer til hende

Gave til hende

Det er aldrig nemt at finde perfekt gave til hende der har alt. Vi vil med følgende oversigt med gaveidéer til hende, hjælpe dig med at finde den helt perfekte gave til hende der har alt. Gaveideerne er meget varierende, så der findes gaver for enhver smag og pengepung. Hvad enten du er på udkig efter en gave til kæresten, konen eller din veninde, så er vi sikker, at du finde masser af gaveinspiration her.

God fornøjelse

Bridgewalking Lillebælt – Gave til hende

– Kan anbefales som en oplevelse for 2.

En anderledes gave til hende der har alt som med garanti giver et kæmpe sus i maven og får adrenalinen banket helt i top. Samtidig en skøn og anderledes naturoplevelse i 60 meters højde ved Lillebælt.

Om oplevelsesgaven Bridgewalking Lillebælt

Med denne oplevelsesgave til hende overrasker du med garanti modtager. Som du sikkert kender det fra udlandsrejser, hvor især Sydney er kendt for Bridgewalking på Harbour Bridge, så for modtager her en ordentlig en på opleveren med en gåtur på Lillebæltsbroen i 60 meters højde.

Mærk suset i maven, vinden blæse mod ansigtet og nyd så udsigten over Fyn og Jylland imens dine guider fortæller om udsigten, naturen og historien fra området og broen tilblivelse.

Sikkerheden er naturligvis helt i top og der er guider med på hele turen.

En adrenalin og anderledes gaveoplevelse til hende som aldrig glemmes.

Velkommen til en adrenalinoplevelse, du sent vil glemme.

Rigtig god tur!

Spa og wellness på Hotel Amerika (1.945 kr.)

– Kan anbefales som en oplevelse for 2

Saltophold til hende på Hotel Amerika og Mariager Saltcenter

En oplevelse til hende eller par, der er inkluderer både forkælelse, afslapning og uforglemmelige øjeblikke i smukke omgivelser ved Mariager Fjord.

Ved Mariager Fjord finder du det fire stjernede Hotel Amerika, langt væk fra travlhed og den stressede hverdag. Så er du på udkig efter en gave til hende, der har en travl hverdag med arbejde og børn og som bare trænger til at læne sig tilbage og blive forkælet? Så er dette saltophold den perfekte wellnessgave til hende.

Romantisk ophold for 2
Her er den romantiske oplevelse for 2, der virkelig tager parret langt ned i tempo og giver frihed til at slappe helt af og koble fra.

Wellnessophold inkluderer følgende:

 • 2 overnatninger på dobbeltværelse
 • Romantisk velkomstpakke
 • Chokolade, vin og frugt på værelset (ankomst)
 • 2-retters hverdagsmenu og 4-retters gourmetmenu
 • 2 gange lækker morgenbuffet
 • 2 indgangsbilletter til Mariager Saltcenter
 • Gratis parkering og fri Wifi

 

Prøvedyk i Kattegatcentret (fra 745 kr.)
– Også en god oplevelse for 2

Søger du en gave til en kvinde de er vild med vand og natur? Så er et prøvedyk i Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium en anbefalelsesværdig oplevelse.

Kast dig ud på dybt vand og få en fantastisk oplevelse!

Kom helt tæt på oplev livet under vandoverfladen i det danske farvand. Kattegatcentret har gjort det muligt i det store Oceanarium. Her får en heldig gavemodtager oplevelsen af at svømme i stimer af hornfisk og makreller, slethvarrer, torsk, havørreder og den spændende stør. På sandbunden i Oceanarium finder du de velkendte fladfisk og den flotte rokke.

Når du dykker i store basin kan du samtidig vinke igennem glasruderne til Kattegatcentrets øvrige besøgende, der følger dig med stor interesse indefra centeret. Her kan familie, kæreste og venner fange det helt perfekte profilfoto af dig sammen sammen med alle fiskene.

Oplevelsen i Kattegatcentret indebærer:

 • Fuld entré til Kattegatcentret
 • Briefing med uddannet dykker
 • Cirka 20 minutters dyk sammen med erfaren dykkerinstruktør.
 • Udlån af dykkerudstyr i høj kvalitet og god sikkerhed til begynder
 • Naturligvis et flot diplom for veludført prøvedyk i Oceanariet

Vigtigt: Et dykkercertifikat er ikke påkrævet. Læs mere om prøvedykket hos duglemmerdetaldrig.dk

 

Chokoladesmagning – Kvinder elsker det

Kvinder elsker chokolade og her får den heldige modtager virkelig lækkerier til smagsløgene.

En chokoladesmagning er en sjov, spændende og anderledes måde spise chokolade på. Her smages på 8 forskellige og prisvindende chokoladevarianter med hver deres præsentation af oprindelse, fremstillingsprocesser og smagsnuancer. Det er ved smagningen også muligt at købe chokoladerne med hjem. Et meget velassorteret udvalg du normalt ikke finder i det lokale supermarked.

Mmmm…Lær at lave flødeboller (fra 225 kr.)

Hvad med at invitere kæresten på et kursus, hvor hun lærer at lave (måske) verdens bedste flødeboller? Eller lade kæresten invitere hendes bedste veninde, så de sammen får oplevelse de sent vil glemme. Og de får hjemmelavede flødeboller med hjem efter kursuset. Flødeboller du kan få lov at smage. Oplevelsen er også meget velegnet til børn.

Hos www.duglemmerdetaldrig.dk kan du købe denne oplevelsesgave. Nemlig et flødebollekursus hos Social Foodies Aarhus. På dette kursus lærer man at lave de lækreste flødeboller. Alt nødvendigt udstyr stilles til rådighed. Du skal bare møde op med godt humør. Du får mulighed for at lave dine egne flødeboller på dit hyggelige kursus – 5 store og 5 små flødeboller og naturligvis en masse smagsprøver.

Dette flødebollekursus består af følgende:

 • Kursusets varighed: 2 timer
 • 5 store og 5 små flødeboller
 • Diverse lækre smagsprøver på chokolade og is
 • Og så får du selvfølgelig dine hjemmelavede flødeboller med hjem😋
Flødebollekursus - En oplevelsesgave til hende

Lær at lave dine egne flødeboller med en gave fra Duglemmerdetaldrig.dk. En oplevelsesgave til kæresten.

Prøv at Bungyjumpe – Giv kæresten et kæææmpe adrenalinsus (fra 549 kr.)

Nu kan du give kæresten en gave til et Bungyjump-udspring. En helt igennem fantastisk oplevelse, der virkelig giver adrenalinsus der siger spar to. Hos du glemmerdetaldrig.dk kan du et helt unik købe gavekort til denne oplevelse til Bungyjump Copenhagen. En anderledes gave til hende.

Gavekort til bungyjump - Gave til hende der elsker adrenalinsus

Giv en oplevelsesgave til hende – Nemlig et gavekort til Bungyjump

Se en video af oplevelsen – mærk suset ved et Bungyjump

Sikkerheden er helt i top
Hos Bungyjump Copenhagen er der styr på sikkerheden – body harness, leg straps, elastikker og streatchers er af højeste kvalitet.  Så du kan roligt sende kæreste eller veninden ud på 69 meter høje spring udover vandet. God tur! 😀

Spaoplevelse hos Lübker Square å Djursland (250 kr. pr person)

Var det ikke noget med at sende din bedste veninde på en lækkert spa- og wellnesstur? Lübker Square på Djursland har et har landets mest luksuriøse wellnessområde. Læs mere efter wellnessgaven nedenfor.

Wellnessgave til hende hos Lübcker Spa

Klik på billedet og se mere om denne lækre wellnessgave.

Hos Lübker Square får man muligheden for at koble helt fra og nyde nogle hyggelige timer i det populære wellnessområde. Oplevelsen er oplagte for kærestepar eller sammen med veninden.

Med wellnessgave følger:

 • Fri adgang til Lübkers wellness-center med Spa & fitness
 • Gratis badekåbe og badehåndklæde til brug på dagen
 • Te, vand og frisk frugt i hele wellnessområdet
 • Fri parkering lige ved døren

Lækkert weekendophold med spa på Ystad Saltsjöbad i Sverige
Sveriges helt nye, lækre og populære spahotel  Ystad Saltsjöbad i det sydlige Sverige. Skal du invitere kæreste med på et lækkert weekendophold, hvor der er sørget for en masse lækre spa- og wellness oplevelse, så er dette sted lige noget for jer.

Weendophold til Ystad-Saltsjobad

Weendophold til Ystad-Saltsjobad – gave til hende, kæresten eller veninden

Du finder spahotellet helt ud til Østersøen i det sydlige Sverige, hvor du på en lækker solskinsdag nemt kan tage en frisk dukkert i det friske havvand. Køber du oplevelsesgaven hos Duglemmerdetaldrig, så får du dette med i pakken:

 • Overnatning på lækkert Superior værelse
 • 3 retters gourmet menu & morgenbuffet
 • Fri adgang til hotellets spaområde og tilhørende aktiviteter
 • Udlån af tøfler, badekåbe & håndklæde
 • Naturligvis gratis parkering ved hotellet

Inviter hende på et ophold med en oplevelsesgave til Ystad Saltsjöbad hos Duglemmerdetaldrig.dk

Inviter kæreste på en sjov klatretur hos Blocs  & Wall i København
Er du og din kæreste til sjove sportslige aktiviteter, så er denne aktivitet lige noget for jer. Med denne oplevelser møder du højde og udfordringer på forskellige niveau. Det sker hos hos Blocs and Wall i København, der har de sejeste klatrevægge til gæster på alle niveauer.

Prøv klatring

Klatring som oplevelse hos Blocs and Walls

Prøv kræfter med din smidighed og kropsstyrke på klatrevægge fra “begynder” til “øvede”. Tilstede vil være instruktører, der lærer fra sig at tenikker der vil får dig helt til tops på væggen.

Prøv klatring igennem Duglemmerdetaldrig.

Her garanteres 24 måneders garanti, fri bytteret og 14 dages fuldreturret.

Drømmer du eller kæreste om at lære at flyve?
Nu kan du komme højt at flyve med en oplevelser højt i lufte med en svæveflyvetur. Dette er en fantastisk oplevelse med kæreste til foråret. Forestil dig en solskinsdag højt at flyve med kæreste.

Med eventet som Kolding Flyveklub og AVIATOR kalder for ’Introduktion med spilstart’ får du 8-10 minutters svæveflyvningflyvning sammen med en erfaren pilot. Med svæveflyvningen ‘Flyvning med Flyslæb’ får du 15-20 minutter i luften. Her trækkes du den erfarne piloten op i 500 meters højde. Herefter frakobles I og nyder en lang og smuk tur ned til udgangspunktet igen.

Efter oplevelsen er der mulighed for at tænde op i gril og nyde en lækker middag med egen medbragt mad.

En svævetursoplevelse indeholder:

 • Ca 10 minutters svæveflyvning
 • Briefing af instruktører før og efter flyvningen
 • Mulighed for middag bagefter.

Om oplevelsen…
“Jeg havde en fantastisk oplevelse og det blev givet god tid til en lille snak om hvad der skulle ske . Jeg vil anbefale folk til at tage sådan en oplevelse!”

“Det var den fedeste oplevelse”

Læs flere anmeldelser her