oktober 27, 2016

Mofibo

På Mofibo kan du frit vælge imellem et enormt udvalg af bøger. Der findes en lang række titler og genrer at vælge imellem. Derudover kan du også vælge lydbog, så du dermed kan lytte til en stemme der læser dine bøger op.

Hvad er bedst Mofibo eller Storytell?

Hvis du gerne vil af afprøve streamingtjenester hvor man kan låne e-bøger og lydbøger kommer vi ikke uden om Mofibo og Storytell. For at kunne afgøre hvilken tjeneste der er bedst, vil vi starte med at kigge på deres udvalg af bøger. Vi tog udgangspunkt i 60 tilfældigt udvalgte bestseller bøger og testede begge tjenester. Resultatet ses herunder:

Storytel:  Her fandt vi 34 ud af 60 titler.

Mofibo: Her fandt vi 28 ud 6o titler

Udvalget på Storytel var altså i denne stikprøve lidt bedre end Mofibo. Smag og behag er dog heldigvis forskellig og udvalget hos de to tjenester varierer også herefter. Begge tjenester kan prøves gratis i 14 dage, så du kan ligeså godt udnytte mulighed for dette og prøve begge tjenester.

Brugervenlighed

Begge tjenester platforme har både en app til android og IOS(iphone). Storytel har ydermere valgt at udvikle en app til brugere af windows phone hvilket er et kæmpe plus for dem. Begge apps fungerede perfekt da vi testede. Det er muligt at

Hvilke bøger finder man hos Mofibo

Hvor mange enheder kan man bruge hos Mofibo

Er der lydbøger hos Mofibo

Hvad koster Mofibo?

Hvorfor hedder det Mofibo?

Hvad koster Mofibo?

Hvad koster Mofibo?

Hvad koster Mofibo?

 

 

 

Prøv gratis i 14 dage:

f